BORAINK A X. BORBÁLA-NAPI BORBÁL ÚJBOR VERSENYEN

Jubileumi borbál a patinás balatonfüredi Anna Grand Hotelben: december 14-én a régi bálok hangulata elevenedik meg az Anna-bálok helyszínén, az Anna Grand Hotel báltermében.

A hagyományoknak megfelelően az esemény keretében újbor versenyt is szerveznek a balatoni régió jeles pincészeteinek részvételével. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei újbor versenyen mi is részt veszünk a Bakos Pincészet 2019-es boraival. Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy nagyon izgalmas évjáratnak ígérkezik 2019! A megszokott Olaszrizling és Szürkebarát boraink mellett debütálnak a Furmint és Pinot Blanc ültetvényeink szűztermései, csakúgy, mint egy új házasításunk a Pinot Blanc-Pinot Gris cuvée.

A bál résztvevői maguk bírálják és pontozzák majd a borokat. A szavazatok alapján a legjobbnak ítélt borok meghívást kapnak a jövő tavasszal, az Anna Grand Hotelben megrendezésre kerülő, szakmai zsűri által bírált borválogatásra. A hivatásos borbírák által tavasszal kiválasztott nyertes borok a 2020-es Anna-bál itallapjára kerülnek majd fel.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.