2019-es évjárat premier

2019-es évjárat premier – Nagysikerű debütálás!

 

2021.06.12-én rendeztük meg az idei év első borvacsoráját, mely során bemutattuk a 2019-es tételeinket. Vendégeink értékelései alapján egy igazán kivételes évjáratot ismerhetett meg a közönség.

 

A vendégek az Olaszrizling és a Szürkebarát mellett elsőként kóstolhatták meg új tételeinket –  Pinot Blanc Virgin Vintage, Furmint Virgin Vintage és Pinot Blanc-Szürkebarát Cuvéenket is. A kóstolás alatt kitöltött értékelő lapok alapján a társaság kedvence a Pinot Blanc-Szürkebarát Cuvée lett. Meglepetés tételként a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Védjegyes 2018-as Olaszrizling került felszolgálásra.

 

Ételsorunkban a fő elem a liba különböző változatait kóstolhatták meg a résztvevők. Előételként aszpikos ludaskása került az asztalra libatepertő krémmel. Ezt követte a főétel, mely Olaszrizlingünkben pácolt tanyasi libasült volt szerecsendiós burgonypürével, fehérboros-párolt lilakáposztával és gyümölcskompóttal. Desszertként lúdlábtortát, valamint házi diólikőrt tálaltunk fel.

 

A rendezvényen a résztvevők között több értékes ajándék is gazdára talált, köztük egy 2 személyes borvacsora jegy a Csobánc-hegyre, valamint a 100.000 Ft értékű, 3 nap 2 éjszakás mátrai pihenés főnyereményünk, mely már 2. alkalommal került kisorsolásra.

 

A Pipa Club idei első ülése is megrendezésre került. Bakos Tibor vezetésével, 5 különleges dohánnyal ismerkedhettek meg a vendégek.

 

Akik lemaradtak a 2019-es évjárat premier borvacsoránkról,  ne csüggedjenek, mert további két esemény megrendezéséről döntöttünk, ahol ők is megismerhetik ezt a különleges évjáratot.

  1. július 17. – Kecskemét
  2. augusztus. 21. – Csobánc-hegy

Az eseményekre az előregisztrációt megnyitottuk, az alábbi linken érhetők el:

https://bakospinceszet.hu/borkostolok/

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.