Csobánci Piknik

Felejthetetlen élményt nyújt a  Csobánci Piknik programunk, a 3,42 milió éves, vulkánikus Csobánc hegyen, a Bakos Pincészet birtoka a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Csobánc várába vezető Országos Kéktúra útvonal felénél található, így kiváló kiegészítő program lehet a várrom meglátogatása is, ahonnan körpanorámás kilátás kínálkozik a Káli medence és a Tapolcai medence varázslatos tájaira.

Kóstold meg a hegyet! 

A csodálatos kilátást előre összeállított piknik csomag mellett élvezheti, melyben a Bakos Pincészet oltalom alatt álló, eredet védett prémium, bazaltos, borai mellett házi készítésű finom falatok, és puha plédek,  párnák biztosítják a kényelmet.

A piknik csomagot előzetes egyeztetés alapján, és igény szerint állítjuk össze.

Kérhető a Régimódi Piknik csomag, eredeti piknik kosárban, 

evőeszközökkel, boros poharakkal, finom textilterítőkkel, szalvétákkal (igény esetén festőállvánnyal*).

 

Piknik Csomag ára 15.000 Ft.

Régimódi Piknik kosár 20.000 Ft.

 

Az árak 2 üveg bor, évszaknak megfelelő ételek: sajttál, sonkatál, olivabogyó, chutney, rilette, kencék, helyi termelők finomságai, idényzöldségek, kenyérféle, szóda, valamint a szükséges eszközök rendelkezésre bocsátását tarlamazzák**.

A biztosított eszközök letétkötelesek, letéti díj: 20.000 Ft. (*festőállványra nem terjed ki, a letéti díj mértékéről érdeklődjön). A piknik végén az eszközök visszaszolgáltatása esetén a letéti díj visszafizetésre kerül.
**A kosarak összeállítása előzetes egyeztetés alapján történik!

A kóstolótálakat egyéni egyeztetés alapján, lezárt egységcsomagonként helyi termelőkkel állíttatjuk össze, csak elvitelre.

A piknik programokról érdeklődés/jelentkezés:

Bakos Máté

(+36)20-336-3688

[email protected]

Előzetes egyeztetés szükséges!

Csobánci Piknik

Kapcsolat

Weblock