Siker a Borbála Napi Borbálon

Siker a Borbála Napi Borbálon

Nagy örömmel jelentjük be, hogy pincészetünk 2019-es Pinot Blanc bora az előkelő III. helyzést érte el a X. Borbála Napi Borbálon a balatonfüredi Anna Grand Hotelben. Ezzel a sikerrel meghívást kaptunk a 2021 májusában megrendezendő Anna bálra, ahol pincészetünk csobánc-hegyi borait is fogják kínálni a résztvevőknek.

A csodálatos helyszínen december 14-én megrendezett borbál fővédnöke Dr. Horváth Viktória, Grúziai magyar nagykövet volt. A borversenyen 18 borászat vett részt, a csobánc-hegyi Bakos Pincészet dobogós helyezést elért Pinot Blanc bora mellett nagyon jó véleményeket kapott a 2019-es Olaszrizling és a Furmint is.

“Büszkék vagyunk a jó szereplésre, amely kapcsán elismerés és köszönet illeti Knolmajer Ferenc borászunk kiváló munkáját. Külön öröm, hogy két tételünk – a Pinot blanc és a Furmint – saját telepítésű szőlőink szűztermése, amelyek a jövőben minden bizonnyal még sok jó évjárattal ajándékoznak meg minket. A borverseny kapcsán mi is igyekeztünk megismerni a többi borászat borait és többek között kiváló, biogazdálkodásból származó tételeket kóstolhattunk Csopakról. Ez megerősített bennünket, hogy a 2021-re kitűzött bio szőlészeti terveink megvalósítása jó irány” – összegezte a tapasztalatokat Bakos Aranka, a Bakos Pincészet tulajdonosa.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük