Barion Pixel

Virgin Vintage borválogatás

29,50 

Ebben a válogatásban a nekünk oly kedves, saját telepítésű Furmint és Pinot Blanc szőlőnk borai, valamint a Pinot Blanc / Pinot Gris Cuvée szűz szüret tételeink kapták a főszerepet.

-Furmint Virgin Vintage:

Világos aranyszínű bor. Illatában ananász, grillázs és olajos magvak. Ízében egyensúlyos, körtés, teás aromákkal és sós, minerális árnyalatokkal. Jól fogyasztható, fiatal furmint közepesen hosszú lecsengéssel. Figyelemre méltó beltartalmának és savszerkezetének köszönhetően nagy jövő előtt áll.

-Pinot Blanc Virgin Vintage:

Halványsárga szín. Friss, tetszetős illat mangós, kivis, nektarinos, fehér virágos, enyhén minerális árnyalatokkal. Kerek, ízgazdag korty trópusi gyümölcsökkel, mandarinnal, mogyoróval, leheletnyi vaníliával és kis krémességgel. Közepesen hosszú lecsengését egy kis maradékcukor teszi még kedvesebbé. Harmonikus, egyensúlyos, nagyon jól iható tétel. A társasági együttlétek, partik bora.

 

-Pinot balnc / Pinot Gris Virgin Vintage:

A két pinot fajta erényeit példásan egyesíti ez a modern fehér cuvée. A Pinot Blanc a gyümölcsös frissességet, a Pinot Gris (Szürkebarát) a testet, komplexitást, mélyebb ízeket adja a házasításba. Halványsárga szín, világos rózsaszínbe hajló széllel. A pohárból friss gyümölcsösség árad, leginkább zöldalmára, nektarinra és banánra emlékeztető jegyekkel. Ízében is vonzó, lendületes savú bor, enyhe édességérzettel és közepesen hosszú, citrusos lecsengéssel.

Virgin Vintage borválogatás

29,50 

Cikkszám: 009000000 Kategóriák: ,
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.