Barion Pixel

Vertikális Olaszrizling borválogatás

21,00 

A vertikális Olaszrizling borválogatás a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegyes 2018 -as tételünk, továbbá a 2016-os, 2017-es, és 2019-es évjáratú Olaszrizlingjeinket tartalmazza.

A borválogatás betekintést nyújt egy fajta szőlő, egy dűlőről származó, számtalan, izgalmas és változatos jellegébe. Izgalmas kóstolást tesznek lehetővé a 2018,19-es évjáratok új stílusú borai, és a 2016,17-es tételeink battonage tételei, bekekintést ad a fehér borok hosszabb érlelés utáni világába.

Ezen szőlőfajta, és olaszrizling bor szerelmeseinek,és a borkostolás varázslatos világával ismerkedők, valamint a prémium minőségű otthoni borkostolók számára ez a borcsomag kiváló választás, garantált a valódi élmény!

Vertikális Olaszrizling borválogatás

21,00 

Cikkszám: 008000000 Kategória:
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.